Tårevåte øyeblikk, klemmen fra bestemor, og blomsterpiken som sammenligner kjolen sin med brudens, dette er de bildene jeg jakter på gjennom dagen deres. På bloggen kan se bilder fra bryllup jeg har fotografert, og lese litt om dagen, de kan være en god kilde for inspirasjon til planleggingen.

Uansett hvilken pakke dere velger vil dere få en 100% engasjert Miriam bak kameraet. Jeg elsker bryllup og alle brudeparene mine kan være trygge på at når jeg fotograferer bryllupet deres er jeg akkurat der jeg elsker å være! 

Uansett hvilken pakke dere velger er etterbehandling, album og webgalleri inkludert i prisen.

Etterbehandling

Alle bildene deres blir etterbehandlet i min stil. Hvis dere liker det dere ser på bloggen har vi samme smak!

Album

Når jeg fotograferer et bryllup dokumenterer jeg en historie fra dagen deres. Den fortjener å fortelles om og om igjen, og derfor får alle mine brudepar et bryllupsalbum med i pakken.

Webgalleri

Bildene deres leveres ferdig redigert i et webgalleri der dere også enkelt kan bestille trykksaker som et ekstra album til foreldrene deres, bilder til å henge på veggen eller takkekort.

Hele bryllupsdagen

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til festen er i gang, dette betyr at dere vil få hele historien om bryllupsdagen deres i albumet.

• dere får ca. 500 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett

30.000,-

Halv dag

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til dere har satt dere til bords ved middagen.

• dere får ca. 300 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett  

20.000,-

Elopement

Det intime bryllupet med under 10 mennesker, gjerne på en fjelltopp, en strand eller et annet sted som betyr noe spesielt for dere! 

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen og foreviger dagen deres. 

Ta kontakt for å snakke om mulighetene for deres dag!

fra. 10.000,-

Reisekostnader

Fordi det er så store forskjeller på hvordan og hvor langt jeg reiser til bryllup er det heller ingen fast pris på dette. Jeg regner ut en pris på reisekostnader så fort vi har adresser og reisemåte klart. Hvis du allerede vet adresser, skriv dem gjerne inn i skjemaet under når du bestiller. 

Helgene i juni til og med september 2019 er fullbooket. Skal dere ha et hverdagsbryllup eller planlegger en elopement, la oss snakke sammen!

Hvis du var sent ute selv, vær en god venn og forbered alle dine ugifte venner på å booke tidlig. 2020 er åpnet for booking – de mest populære datoene går fort. 

Jeg vil bestille!

Close Menu