et lykkelig brudepar + en veteranbuss + en brud med øye for detaljer = en drøm for en bryllupsfotograf!

26. august ca. kl. 11.30 titter en smilende brud med lyst oppsatt hår ut av salongdøra og hilser meg velkommen til Halden. Inne i salongen er det hennes forlovere og søster som nå sitter i sminkestolen. Hår og sminke er klart på Silje, og mens forloverne får siste touch går vi og ser på kjolen.

 

Brudens far ankommer salongen og får se sin yngste datter i full brudestas. ”Det er bare å begynne å øve på å smile, pappa!” sier Silje, men det ser ikke ut som om det å smile er et problem for denne stolte pappaen.

Fremme ved kirken er det brudens egen onkel som står og venter sammen med brudgommen og hans forlover ved alteret. Onkelen  til Silje er prest, og hun er både døpt og konfirmert i denne kirken så det var det eneste rette å gifte seg der også, selv om hun nå har flyttet fra Halden.

 

Dagens transport er intet mindre enn en veteranbuss fra 1951, og dagens flotte sjåfør er akkurat som en bussjåfør skal være, en mann med godt humør som smiler om kapp med sola.

 

Brudefølget nyter selvsagt sjokolademelk som skål under fotograferingen, jeg mener, hvorfor ikke? Og dessuten står den kjempegodt i stil med bussen. Sykkelen er Siljes rålekre vintagesykkel, den var med på forlovelsesfotograferingen så den måtte selvsagt være med på bryllupsbildene også.

 

Bryllupsfesten holdes på Jeløy Radio, et lokale med masse historie og en fantastisk utsikt over hester og seilbåter som blir bare finere og finere etter som solen går ned, og hovedretten serveres.

Bruden er over middels interiørinteressert og det gjenspeiles i borddekningen. At denne dama har knekt koden er også lett å se, for et vakkert dekket bord, med nydelige trykksaker, fantastiske fargetoner og en liten overraskelse til hver gjest.

 

Vi rakk en liten tur ut i kveldslys og solnedgang, noe jeg synes alle brudepar bør få til. Det er så koselig med den lille kveldsturen ut etter taler og alt har gått bra og er ferdig.


Siljes tips til kommende brudepar:

Du har sikkert lest mange ganger at du ikke skal bry deg om de små tingene.  Jeg er helt motsatt, og elsket at jeg gjorde "save the date", invitasjoner, kirkeprogram, bordkort, menykort, candybar, takkekort i samme stil. Er du opptatt av detaljer, kjør på!

Husk at det er deres dag, og nyt planleggingen. Få hjelp til så mye dere kan, det er utrolig mye å huske på til et bryllup.
På selve dagen: Ikke bruk energi på noe annet enn å nyte den med din kjære, du får uansett ikke gjort noe med det som ikke gikk etter planen.

Gratulerer så mye med dagen, Silje og Lasse, og lykke til med livet som ektefolk!

Frisør: Vakker Stil, Halden

Transport: Veteranforeningen
Lokale, mat og drikke: Jeløy Radio
Kjole: More Lee 2819, sydd om til bruden, kjøpt hos Åsa Design