for meg ble dette et hyggelig gjensyn med ayra, som jeg hadde nyfødtfotografering med da hun var bare noen få dager gammel

 

Det er så koselig når man får mulighet til å følge kundene mine, Ayra husket nok ikke meg denne gangen, men det var ikke noe problem. Hun koste seg i sola med alle blomstene i Botanisk hage og danset til musikken fra mammas mobil.
Det er så koselig å se familier som har så god kjemi som dette, og vi hadde en kjempekoselig familiefotografering som ga denne familien massevis av fine minner.

Ayras mamma hadde bakt kake og tanken var at Ayra skulle få ha en skikkelig "cake smash" i hagen hjemme. Jeg advarte om at det er mange barn som ikke er noe særlig glad i klin, og det å få denne kremen på fingrene. Hvis du vurderer å gjøre dette, kan det være lurt å enten ta en liten generalprøve dagen før, eller i alle fall sette av litt god tid, så ungen kan få grine fra seg og komme over den lille kneika så de skjønner at dette er noe som smaker godt. Ayra kom til slutt dit etter at mamma og pappa satt seg ned for å smake på kaka de også, og det hele endte med noen kjempenydelige bilder av en lykkelig ettåring med sin første bursdagskake.