Høsten er tiden for familiefotografering!

Høsten er tiden for familiefotografering!

Har du noen nylige bilder av hele familien som du er skikkelig fornøyd med? Barna vokser fort og det kan være fint å få noen bilder av dere alle sammen. Disse som kan brukes både som gaver, julekort, henges på veggen og lage fine fotoalbum av. 

Det er mange grunner til at høsten er perfekt for familiebildene. Nummer en: Det finnes ikke noe koseligere enn høstfarger, roser i kinnene og ullgenser!  Jeg kan for eksempel ta bilder av dere når dere plukker ned eplene fra treet i hagen, og dere kan sitte på et koselig teppe og spise et eple eller to. 

Vi kan gå en tur sammen i skogen og dere kan sitte på en stubbe eller et tre som har falt og spise matpakke. Eller kanskje vi til og med finner en andedam der vi finner noen å dele nisten med? 
Vi kan ta en rusletur på et jorde eller en eng der vi får fine bilder av barna som leier hverandre.
Jeg er veldig opptatt av å fange øyeblikkene som skjer underveis, og selv om vi prøver på noen litt med planlagte og oppstilte bilder er det ikke alltid barna er med på det. Familiebildene skal være bilder dere kan se tilbake på med et smil og huske at dere hadde det koselig med familien. 

Jeg håper jeg har inspirert deg til å ta kontakt og få nye, lekre familiebilder, du kan lese mer om familiefotografering her.

Close Menu