Julefotografering 2018

Julefotografering 2018

GLADNYHET! Årets datoer for julefotografering er nå bestemt!

Vi starter med to mulige dager, lørdag 1. desember og søndag 9. desember. Vi bruker opptil 20 minutter på å fange noen koselige øyeblikk, og dere får tilsendt fem høyoppløste bilder av deg og din familie i et webgalleri. Bildene kan dere bruke til å lage julekort, dere kan lage julegaver og printe ut bilder til å henge opp hjemme. 

Julefotografering koster 750,- og vi tar bilder på Frukt- og juletregården, kikutveien 1, Lier.

Jeg åpner for booking nå, og jeg håper du vil komme til den koselige juletregården i Lier og møte meg for å ta bilder! Det er begrensede plasser, så det gjelder å ikke vente for lenge før du bestiller. Husk å skrive ønsket dato, så vil jeg svare dere med et ledig tidspunkt. 

Jeg gleder meg til å møte dere!

– Bestillingskjema nederst på siden – 

På Frukt og Juletregården har de en koselig julebutikk på Fjøset. Her må dere stikke innom for å komme i skikkelig julestemning! Dere kan kjøpe julegaver, lokale produkter som syltetøy, juice og kose dere med deilig eplegløgg. 

Når du sender inn skjemaet vil jeg svare deg på mail med en ledig tid for ønsket dato, tidspunkt kan ikke holdes av, og fram til du har fått en mail med bekreftelse kan tidspunktet bookes av andre. Du må signere en digital kontrakt og forhåndsbetale 100,- for å booke en tid. Dersom du ikke dukker opp til fotografering vil ikke summen betales tilbake.
Close Menu