Julekule med bilde

Julekule med bilde

Fine, håndlagede, rustikke julekuler med bilde av dere! 

I år har jeg et nytt prosjekt som jeg håper vil glede mange! Jeg lager håndlagede julekuler med bilder av de fine kundene mine! Kulene er laget av tre, med dine vakre minner påmontert, alt du trenger å gjøre er å velge mellom ensidig og tosidig, og velge hvilke bilder du vil bruke. Kulene forsegles med en lakk som beskytter bildet. 

Julekule ensidig: 99,-
Julekule tosidig: 139,-
(Husk at postens anbefalte frist for levering før jul er 16. desember.) 

Jeg har ikke veldig mange kuler, så her gjelder prinsippet om førstemann til mølla. Hvis kulene blir utsolgt vil jeg oppdatere innlegget så fort jeg kan. 
Pr. kl. 14.00, 11.12.18 – har jeg 4 kuler igjen.

Skriv antall og om de skal være ensidig eller ikke, jeg vil svare på mail, og du kan der sende navnet på bildet du vil ha på kulen.
Close Menu