FOTOGRAF MIRIAM LUNDE

STARTEN PÅ EVENTYRET
I 2014 ble kameraet med i en treningspark og et smil, en klem og en high-five ble fanget på minnekortet. Dette vekket gamle minner fra skoledagene med kameraet på skulderen. Fotografspiren fikk ny næring og slo ut i full blomst!

STEMNING, EKTEHET OG FØLELSER

Uten disse tre hadde jeg ikke villet være fotograf. For meg er det viktigste av alt at man kan føle noe ved å se på bildene. 

I KORTE TREKK Stemning over fototeknisk perfeksjon. Selvsagt går det hånd i hånd, men må jeg velge mellom to bilder der et er stivt, følelsesløst og sylskarpt og et annet er fullt av følelser, men ikke helt på topp fototeknisk vil jeg gå for følelser hver eneste gang! 

Jeg ønsker å gi fra meg et knippe med ekte øyeblikk du kan mimre tilbake til hver gang du ser på dem. Man skal kunne føle kjærligheten, trekke på smilebåndet og få tårer i øynene.

BUCKET LIST 2018

﷯ FOTOGRAFERE ET FRIERI
﷯ VIELSE PÅ ET FJELL
√ BRUDEPAR I HARDANGER
﷯ BRUDEPAR I EN STOLHEIS
﷯ ET FORELSKET PAR I EN LAVENDELÅKER
﷯ VINTERBRYLLUP I RØROS
√ SOLSIKKEÅKER I BLOMSTRING
﷯ KJÆRESTEBILDER PÅ ET TIVOLI
﷯ FOTOGRAFERING I WALES
Hvis du vil hjelpe meg med å nå noen av disse blir jeg overlykkelig, og kanskje har du noe heeelt sykt som jeg ikke engang har tenkt på?!

Ta meg gjerne med! Kaldere, varmere, høyere, lavere? Jeg er med på hva enn gale idéer dere skulle finne på. Egypt, Island, Italia, Sverige eller Hardanger, jeg er med! Høyfjell, pyramider, fossefall, ruiner, hav, strand eller en storby. Ja, takk!

Eksotisk kan være så mangt. Jeg elsker kjærlighet! Om det er på fjellet i Peru eller i julegata i Lillehammer så er det dere to og deres kjærlighet som er hovedpoenget! Dessuten kan en vårdag i Hardanger være vel så eksotisk som en solnedgang i Toscana.

Familien Lunde

Jeg er veldig stolt av den lille familien min. Luna er som vi pleier å si “dum og deilig”. Hun er glad, energisk godt over grensen til slitsomt og veldig søt. Saim gir de beste klemmene, har den beste arbeidsmoralen jeg noen gang har opplevd og jeg aner ikke hvor mange ganger han har fryst, sloss med insekter og kavet gjennom buskas for at vi skal ta bilder. Her er noen favorittbilder av meg, Saim og Luna.

Luna

Jeg er et hundemenneske og har vokst opp med hund. Vi har en hund nå, hun heter Luna og er en Engelsk Staffordshire Bullterrier.

Latte

Jeg drikker kaffen min som latte eller iskaffe, helst uten sukker, men jeg bruker vaniljepulver i iskaffe. Jeg har faktisk med meg vaniljepulver til syden for å ha det i iskaffen jeg kjøper der.

Lunde

Jeg og Saim giftet oss 7. juli 2012, 
og vi gjorde noe så uvanlig som å ta mammas pikenavn som etternavn begge to. 

- Følg gjerne med på Instagram, og se mine eventyr og kontorhverdag i skjønn forening -

Close Menu