OK, DETTE ER ALT DU TRENGER Å VITE OM MEG:

Jeg er ekte Harry Potter-nerd, ikke sånn at jeg kler meg ut, men sånn at jeg har lest bøkene og sett alle filmene litt alt for mange ganger og kan dem utenat. “What exactly is the function of a rubber duck?”

Oooh, jeg elsker salt lakris (ikke søt lakris, fysj!) så da vet du hva du kan bestikke meg med… Jeg kunne sikkert spist min egen vekt med pasta, alle typer!

Jeg snakker på inn- og utpust, dette vil du merke så fort du møter meg, også gjerne under filmer. (sorry) Jeg er veldig glad i alt som er kreativt og jeg er en av de få som kan si at jeg virkelig elsker jobben min! 

STEMNING, EKTEHET OG FØLELSER


Uten disse tre hadde jeg ikke villet være fotograf. For meg er det viktigste av alt at man kan føle noe ved å se på bildene. 

I KORTE TREKK Stemning over fototeknisk perfeksjon. Selvsagt går det hånd i hånd, men må jeg velge mellom to bilder der et er stivt, følelsesløst og sylskarpt og et annet er fullt av følelser, men ikke helt på topp fototeknisk vil jeg gå for følelser hver eneste gang! 

Jeg ønsker å gi fra meg et knippe med ekte øyeblikk du kan mimre tilbake til hver gang du ser på dem. Man skal kunne føle kjærligheten, trekke på smilebåndet og få tårer i øynene.

Familien Lunde

I 2012 var jeg så heldig å få gifte meg med min sjelevenn Saim, og sammen har vi pelsbarnet Luna.

Jeg er veldig stolt av den lille familien min. Luna er som vi pleier å si “dum og deilig”. Hun er glad, energisk godt over grensen til slitsomt og veldig søt. Saim gir de beste klemmene, har den beste arbeidsmoralen jeg noen gang har opplevd og jeg aner ikke hvor mange ganger han har fryst, sloss med insekter og kavet gjennom buskas for at vi skal ta bilder. Her er noen favorittbilder av meg, Saim og Luna.

Luna

Jeg er et hundemenneske og har vokst opp med hund. Vi har en hund nå, hun heter Luna og er en Engelsk Staffordshire Bullterrier.

Latte

Jeg drikker kaffen min som latte eller iskaffe, helst uten sukker, men jeg bruker vaniljepulver i iskaffe. Jeg har faktisk med meg vaniljepulver til syden for å ha det i iskaffen jeg kjøper der.

Lunde

Jeg og Saim giftet oss 7. juli 2012, 
og vi gjorde noe så uvanlig som å ta mammas pikenavn som etternavn begge to. 

- Følg gjerne med på Instagram, og se mine eventyr og kontorhverdag i skjønn forening -

Close Menu