hvem er Lunde Foto?

Menneskene bak kameraet

I 2014 ble kameraet med i en treningspark og et smil, en klem og en high-five ble fanget på minnekortet. Dette vekket gamle minner fra skoledagene med kameraet på skulderen. Fotografspiren fikk ny næring og slo ut i full blomst!


STEMNING, EKTEHET OG FØLELSER Uten disse tre hadde jeg ikke villet være fotograf. For meg er det viktigste av alt at man kan føle noe ved å se på bildene vi tar.

I KORTE TREKK  Stemning over fototeknisk perfeksjon. Selvsagt går det hånd i hånd, men måtte jeg velge mellom to bilder der et er stivt, følelsesløst og sylskarpt og et annet er fullt av følelser, men ikke helt på topp fototeknisk ville jeg gått for følelser hver eneste gang!

starten på eventyret

stil og filosofi

Lys, naturlig og levende

Følelser og ekte øyeblikk

Bildestilen min er basert på rike farger, god kontrast og dybde uten å gå på kompromiss med lyset. Jeg vil ikke at bildene mine skal fremstå mørke, men heller ikke flate eller blasse.

Jeg ønsker å gi fra meg et knippe med ekte øyeblikk, som du kan leve deg tilbake til hver gang du ser på dem. Man skal kunne føle kjærligheten, trekke på smilebåndet og får tårer i øynene.

Featured

(i mangel av et passende ord på norsk)

Jeg er stolt over å fortelle at mine bilder har blitt utvalgt til å vises hos disse bryllupsbloggene:

Publiseres mai 2018