Norsk sommer er ikke bare iskrem, sol og måkeskrik.


HVALER

Da Anita og Morten André skulle ha forlovelsesbilder falt valget for lokasjon på  vakre hvaler. Nydelige svaberg, måkeskrik, sommer og kjærlighet var stikkord vi så for oss. På Hvaler har de en helt spesielt vakker natur, og dette så ut til å bli en harmonisk og vakker fotografering. Værvarslet frem mot dagen ga ikke akkurat løfter om det beste sommerværet, og vi begynte å se at det mest sannsynlig ville bli en våt affære. Dette stoppet oss imidlertid ikke, Anita og Morten André er vannvittig sporty mennesker (så du hva jeg gjorde der? ;) ) så de sa ja til å bli med på en litt annerledes forlovelsesfotografering.

 

 

REGNET FALT IKKE, MEN SLO NED OVER OSS

Da vi kom fram var det opphold, med stilige stormskyer i bakgrunnen. Litt torden kunne høres innimellom, men såpass langt unna at vi ikke var bekymret. Paret skiftet til andre klær og vi skulle akkurat til å begynne da vi innså at tordenet hadde fått litt høyere lyd og vi kunne se at det blinket til i skyene innimellom. Vi ble enige om at hvis det ble noe kortere avstand mellom lyn og torden nå, skulle vi gå tilbake til bilen og vente til det ga seg. Det er aldri gunstig å være høyeste punkt ute på svabergene når det lyner og tordner.

Noen få minutter etter de første bildene ble tatt traff regnet oss. Det virkelig pøste ned og gjorde denne forlovelsesfotograferingen til en av de vakreste jeg har hatt. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke misunte dem de våte klærne, men disse bildene skulle jeg veldig gjerne hatt av meg selv og min kjære. Naturen har gjort det igjen, regnet fikk fram en helt spesiell nærhet og sårbarhet mellom disse to menneskene som sto der og opplevde naturkreftene sammen.

 

Regnet passerte og tilbake sto et kjærestepar som var våte til skinnet og lo mens vannet kilte mellom tærne oppi skoene og dryppet fra håret. Skyene lysnet og vi fikk noen vakre solnedgangbilder i et helt magisk lys, norsk natur, altså. *sukk*