Yes!! Så gøy at dere vurderer meg til å fange minner for dere! Jeg gleder meg til å dokumentere en del av akkurat deres eventyr!

Er du her fordi du ønsker deg bilder av ekte øyeblikk? Da tror jeg vi er en perfect match, for det er akkurat det jeg driver med!

perfect match

Det er ikke sikkert vi er helt riktig for hverandre. Om dette er første gang dere hyrer en fotograf eller ikke, er det viktig at dere vet hva dere går til for å være sikker på at vi passer sammen. Det er viktig for meg at vi begge skal være sikre på at opplevelsen jeg vil gi dere, er det dere ønsker dere. Jeg vil gjerne fange de tingene som gjør akkurat deres forhold så spesielt.

Hvis dere bare vil ha en fotograf som dukker opp for å ta de typiske, poserte, “perfekte” bildene, er vi kanskje ikke helt rett for hverandre. Hvis du surfer rundt og prøver å finne den aller billigste fotografen, er ikke det meg. Og det er helt greit, fordi dere fortjener å ha en fotograf som passer akkurat dere perfekt!

Uansett hva deres eventyr er fortjener det å bli husket! I mange år framover! 

en opplevelse

Så fort du har booket meg har dere rett og slett bestilt dere en opplevelse! En opplevelse dere sitter igjen med bilder fra etterpå.

Jeg kommer gjerne med tips og forslag, og jeg elsker å finne ut hvem dere er så jeg kan forme fotograferingen etter hva som passer akkurat dere best! 
Skriv veldig gjerne litt om hvem dere er og hva dere liker å gjøre sammen i kontaktskjemaet!

Close Menu