fbpx

Altså, hvor skal jeg begynne!? Miriam er ikke bare utrolig hyggelig, men virkelig en DYKTIG fotograf med et øye for de riktige og viktige detaljene. En mester til å snike seg ubemerket hen og fange de fine øyeblikkene!! Hun klarer også den fine balansen mellom å være profesjonell, men samtidig personlig og varm! Anbefaler henne til alle som er ute etter det lille ekstra!

Hei, lundefotopar! La meg beskrive dere:

Lekne, jordnære og forelsket

Dette er noen av ordene jeg vil bruke til å beskrive et typisk lundefotopar! Hvis du kjenner igjen dere og forholdet deres, send inn skjema og la oss fange noen minner sammen!! 

Levende bilder uten kleine poseringer

I bryllup må man ha noen tradisjonelle bilder der dere ser i kamera. Det er alltid noen i familien som vil ha de bildene. Vi kan ta noen få og vi trenger ikke bruke kleine poseringer.

Kule og personlige detaljer

Både jeg og brudeparene mine elsker kule detaljer, som gjør bryllupet personlig og morsomt for både brudepar og gjester!

Hele dagen

35 000,-

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til festen er i gang, dette betyr at dere vil få hele historien om bryllupsdagen deres i albumet. Ca. 10 timer.

• dere får ca. 450 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett.

• bildene leveres i et webgalleri som kan dere kan velge å dele med venner og familie hvis dere vil det. Galleriet ligger tilgjengelig på nett i 12 måneder.

• Jeg hjelper til med planlegging av fotograferingen og sammen finner vi lokasjoner, jeg kan komme med litt erfaringer rundt tidsplanen deres og kanskje kjenner jeg noen leverandører som er perfekt for dagen deres?

Halve dagen

29 000,-

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til dere har satt dere til bords ved middagen. Ca. 5 timer. 

• dere får ca. 250 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett

• bildene leveres i et webgalleri som kan dere kan velge å dele med venner og familie hvis dere vil det. Galleriet ligger tilgjengelig i 12 måneder.

• Jeg hjelper til med planlegging og sammen finner vi lokasjoner, jeg kan komme med litt erfaringer rundt tidsplanen deres og kanskje kjenner jeg noen leverandører som er perfekt for dagen deres?

Hvis du ikke ser et skjema under, send meg en mail på hei@lundefoto.no

Skriv i mailen hva dere heter, hvilken dato dere skal gifte dere, litt om dere selv og bryllupet dere planlegger.

Uansett hvilken pakke dere velger vil dere få en 100% engasjert Miriam bak kameraet. Jeg elsker bryllup og alle brudeparene mine kan være trygge på at når jeg fotograferer bryllupet deres er jeg akkurat der jeg elsker å være!

Reisekostnader

Fordi det er så store forskjeller på hvordan og hvor langt jeg reiser til bryllup er det heller ingen fast pris på dette. Jeg regner ut en pris på reisekostnader så fort vi har adresser og reisemåte klart. Hvis du allerede vet adresser, skriv dem gjerne inn i skjemaet under når du bestiller.