fbpx

Altså, hvor skal jeg begynne!? Miriam er ikke bare utrolig hyggelig, men virkelig en DYKTIG fotograf med et øye for de riktige og viktige detaljene. En mester til å snike seg ubemerket hen og fange de fine øyeblikkene!! Hun klarer også den fine balansen mellom å være profesjonell, men samtidig personlig og varm! Anbefaler henne til alle som er ute etter det lille ekstra!

Lekne, jordnære og forelsket

Dette er noen av ordene jeg vil bruke til å beskrive et typisk lundefotopar! Hvis du kjenner igjen dere og forholdet deres, send inn skjema og la oss fange noen minner!! 

Levende bilder uten kleine poseringer

I bryllup må man ha noen bilder der man ser kjolen, og man ser i kamera. Men vi kan få det til uten kleine poseringer.

Kule og personlige detaljer

Både jeg og brudeparene mine elsker kule detaljer, som gjør bryllupet personlig og morsomt for både brudepar og gjester!

Hele dagen

33 000

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til festen er i gang, dette betyr at dere vil få hele historien om bryllupsdagen deres i albumet. 

• dere får ca. 450 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett.

• bildene leveres i et webgalleri som kan dere kan velge å dele med venner og familie hvis dere vil det.

• Jeg hjelper til med planlegging av fotograferingen og sammen finner vi lokasjoner, jeg kan komme med litt erfaringer rundt tidsplanen deres og kanskje kjenner jeg noen leverandører som er perfekt for dagen deres?

• Et håndlaget, norskprodusert fotoalbum med bryllupsbildene deres er inkludert. Dere kan lese mer om albumene her.

Halve dagen

24 000

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til dere har satt dere til bords ved middagen.

• dere får ca. 250 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett

• bildene leveres i et webgalleri som kan dere kan velge å dele med venner og familie hvis dere vil det.

• Jeg hjelper til med planlegging og sammen finner vi lokasjoner, jeg kan komme med litt erfaringer rundt tidsplanen deres og kanskje kjenner jeg noen leverandører som er perfekt for dagen deres?

• Et håndlaget, norskprodusert fotoalbum med bryllupsbildene deres er inkludert. Dere kan lese mer om albumene her.

Elopement

tilpasset hvert oppdrag

Det intime bryllupet, kanskje bare dere to på en fjelltopp, en strand eller et annet sted som betyr noe spesielt for dere?

Ta kontakt for å snakke om mulighetene for deres dag, så den kan bli akkurat som dere ønsker dere!

• Dere får de beste bildene fra dagen deres, antall kommer an på hvor langt oppdraget blir.

• Bildene leveres i et webgalleri som dere kan velge å dele med venner og familie hvis dere vil det.

• Jeg hjelper til med planlegging og sammen finner vi lokasjoner, jeg kan komme med litt erfaringer rundt tidsplan og kanskje kjenner jeg noen leverandører som er perfekt for dagen deres?

Uansett hvilken pakke dere velger vil dere få en 100% engasjert Miriam bak kameraet. Jeg elsker bryllup og alle brudeparene mine kan være trygge på at når jeg fotograferer bryllupet deres er jeg akkurat der jeg elsker å være!

Reisekostnader

Fordi det er så store forskjeller på hvordan og hvor langt jeg reiser til bryllup er det heller ingen fast pris på dette. Jeg regner ut en pris på reisekostnader så fort vi har adresser og reisemåte klart. Hvis du allerede vet adresser, skriv dem gjerne inn i skjemaet under når du bestiller.