Tårevåte øyeblikk, klemmen fra bestemor og blomsterpiken som sammenligner kjolen sin med brudens, dette er de bildene jeg jakter på gjennom dagen deres. På bloggen kan se bilder fra bryllup jeg har fotografert, og lese litt om dagen, de kan være en god kilde for inspirasjon til planleggingen.

Levende bilder uten kleine poseringer

I bryllup må man ha noen bilder der man ser kjolen, og man ser i kamera. Men vi kan få det til uten kleine poseringer.

Jordnære, forelsket og lekne

Dette er de ordene jeg vil bruke til å beskrive brudeparene mine! 

Kule og personlige detaljer

Både jeg og brudeparene mine elsker kule detaljer, som gjør bryllupet personlig og morsomt for både brudepar og gjester!

Heads up!

Fra 01.03.20 kommer jeg til å sette opp prisene for alle bryllupspakkene mine.
Alle utgiftene mine går litt opp hvert år, derfor må jeg også følge etter hvis jeg skal kunne fortsette med å ta bilder av vakre brudepar og ikke sulte meg selv eller familien min. 😉

Har du booket og signert kontrakt?

Da er det bare å fortsette planleggingen. Dere får selvsagt den prisen du fikk da du signerte, null stress, men hvis du sitter på det berømte gjerdet og venter kan det lønne seg å signere før 1. mars.

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til festen er i gang, dette betyr at dere vil få hele historien om bryllupsdagen deres i albumet.

• dere får ca. 500 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett

30.000,-

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til dere har satt dere til bords ved middagen.

• dere får ca. 300 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett  

20.000,-

Det intime bryllupet med under 10 mennesker, gjerne på en fjelltopp, en strand eller et annet sted som betyr noe spesielt for dere! 

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen og foreviger dagen deres. 

Ta kontakt for å snakke om mulighetene for deres dag!

fra. 10.000,-

Uansett hvilken pakke dere velger vil dere få en 100% engasjert Miriam bak kameraet. Jeg elsker bryllup og alle brudeparene mine kan være trygge på at når jeg fotograferer bryllupet deres er jeg akkurat der jeg elsker å være! 

Alle bryllupspakkene inkluderer etterbehandling, webgalleri og et nydelig håndlaget fotoalbum.

Reisekostnader

Fordi det er så store forskjeller på hvordan og hvor langt jeg reiser til bryllup er det heller ingen fast pris på dette. Jeg regner ut en pris på reisekostnader så fort vi har adresser og reisemåte klart. Hvis du allerede vet adresser, skriv dem gjerne inn i skjemaet under når du bestiller.