Tårevåte øyeblikk, klemmen fra bestemor og blomsterpiken som sammenligner kjolen sin med brudens, dette er de bildene jeg jakter på gjennom dagen deres. På bloggen kan se bilder fra bryllup jeg har fotografert, og lese litt om dagen, de kan være en god kilde for inspirasjon til planleggingen.

Levende bilder uten kleine poseringer

I bryllup må man ha noen bilder der man ser kjolen, og man ser i kamera. Men vi kan få det til uten kleine poseringer.

Jordnære, forelsket og lekne

Dette er de ordene jeg vil bruke til å beskrive brudeparene mine! 

Kule og personlige detaljer

Både jeg og brudeparene mine elsker kule detaljer, som gjør bryllupet personlig og morsomt for både brudepar og gjester!

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til festen er i gang, dette betyr at dere vil få hele historien om bryllupsdagen deres i albumet.

• dere får ca. 500 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett

33.000,-

Jeg er med fra forberedelsene før vielsen til dere har satt dere til bords ved middagen.

• dere får ca. 300 bilder i høy oppløsning med privat bruksrett  

24.000,-

Det intime bryllupet med under 10 mennesker, gjerne på en fjelltopp, en strand eller et annet sted som betyr noe spesielt for dere! 

Fra 3 timer og oppover. Det er veldig vanskelig å beregne en fast pris på elopements. Ta kontakt for å snakke om mulighetene for deres dag!
Dere får de beste bildene fra dagen deres, antall kommer veldig an på hvor langt oppdraget blir.

fra 10.000,-

Alle bryllupspakkene inkluderer etterbehandling, webgalleri og et nydelig håndlaget fotoalbum.

Uansett hvilken pakke dere velger vil dere få en 100% engasjert Miriam bak kameraet. Jeg elsker bryllup og alle brudeparene mine kan være trygge på at når jeg fotograferer bryllupet deres er jeg akkurat der jeg elsker å være! 

Reisekostnader

Fordi det er så store forskjeller på hvordan og hvor langt jeg reiser til bryllup er det heller ingen fast pris på dette. Jeg regner ut en pris på reisekostnader så fort vi har adresser og reisemåte klart. Hvis du allerede vet adresser, skriv dem gjerne inn i skjemaet under når du bestiller.