fbpx
Tips for brudeparet

Detaljene som gjør forskjellen #1

For mange føles det å planlegge et bryllup som en håpløs oppgave. Hvor begynner man? Hvordan får de som har planlagt disse «pinterestbryllupene» det egentlig til?
Nå har jeg etter hvert sett veldig mange bryllup, og nå vil jeg lage en egen kategori for detaljer og kule løsninger jeg kommer over på min vei så jeg kan dele dem med deg! Det er bare å følge med, det kommer så mye bra her, men du klikket deg ikke inn her for å bare vente på neste artikkel, så vi starter like gjerne allerede nå. 1, 2, 3 GO! 

Kanskje det mest essensielle tipset jeg har plukket opp er å holde seg til stilen du har valgt, og ikke la deg distrahere og dras i alle retninger.
Vurder paletten opp mot lokalet dere har valgt før du begynner. Kanskje har lokalet en sterk fargebruk, mye fargerik kunst på veggene, da bør du kanskje la paletten din gå i mer nøytrale farger og sørge for at det harmonerer med fargene i lokalet, eller hør med de dere leier av om de kanskje vil ta ned bildene på veggen? Det skader ikke å spørre, men ikke vent til en uke før bryllupet, spør gjerne i forbindelse med visning av lokalet og få det med i kontrakten.
Bruk Pinterest, men ikke la det demotivere deg! Kanskje du skal konsultere med en venninne som elsker interiør og styling? Hvis dere ikke orker å styre med dette selv, kanskje dere skal hyre inn en bryllupsplanlegger?

Jeg har spurt tidligere lundefoto-par om noen tips, så i løpet av denne miniserien vil jeg også dele noen erfaringer fra de som allerede har vært igjennom det du er iferd med å begi deg ut på. 

Vi starter ut med Silje, dama med sans for detaljer, interiør og lister!

Du har sikkert lest mange ganger at du ikke skal bry deg om de små tingene. Jeg er helt motsatt, og elsket at jeg gjorde save-the-date, invitasjoner, kirkeprogram, bordkort, menykort, candybar, takkekort i samme stil. Er du opptatt av detaljer, kjør på! Husk at det er deres dag, og nyt planleggingen.

Få hjelp til så mye dere kan, det er utrolig mye å huske på til et bryllup. På selve dagen: Ikke bruk energi på noe annet enn å nyte den med din kjære, du får uansett ikke gjort noe med det som ikke gikk etter planen.

Silje, 2017-brud

Bussen de leide inn er også en kjempekul detalj som satt preg på bryllupet. En veldig kul detalj som også ville fungert supert som en plan B i tilfelle regn. 

La personligheten deres skinne igjennom! Elsker du sjokolademelk som Silje, kan kanskje dere også la Cocio bli det dere skåler med under fotograferingen? I akkurat dette tilfellet hadde brudeparet leid inn en vintage buss som transport til seg selv og brudefølget sitt, og her må jeg si at cocioflasken passet perfekt inn!