fbpx
Elopement,  Tips for brudeparet

Elopement – det private bryllupet

Grøsser du av tanken på å organisere og planlegge et stort bryllup, eller er det kanskje en drøm for dere å stå på en fjelltopp eller en spesifikk bro i Italia og gi hverandre deres “ja”? Elopement kan være løsningen for dere, dere er ikke alene heller, elopements blir mer og mer populært!

Flere og flere tilbyr vielser på utradisjonelle steder, men dere kan også gjøre selve ekteskapsinngåelsen på forhånd på tinghuset eller rådhuset for så å ta med en seremonimester på lokasjon.

Elopement åpner også for bilder på spennende og spektakulære steder man kanskje ikke ville tatt seg tid til å dra til ved et tradisjonelt bryllup. Mange ønsker seg bryllup på et eksotisk sted, men det er vanskelig å gjennomføre å få fraktet alle gjestene dit, eller det finnes kanskje ikke lokaler som er egnet i området. 

Det er jo ingen som sier at dere må ekskludere hele familien og vennegjengen heller. Mange gifter seg alene, for deretter å avsløre ekteskapet sammen med en invitasjon til en skikkelig hagefest! På denne måten får dere en fest, men ikke det typiske bryllupet. Dere kan velge hvor høytidelig dere vil gjøre feiringen, men uansett har dere utvekslet ringer og giftet dere på forhånd, alene i en privat seremoni for bare dere to.