fbpx
Kjærester

Forlovet på Valdresfjellet

Da forlovede Tonje og Thomas skulle fotograferes spurte jeg dem som jeg ofte gjør, hvor ser dere for dere å ha en date. Hva vil du si er mest dere? Fjell, kyst, skog? 

HVEM: Tonje og Thomas NÅR: August HVOR: Valdresflya

En ukes tid senere møttes vi i fjellheimen, i en liten lomme ved siden av veien like ved Bygdin Fjellhotell. Smilende og litt nervøse for å bli tatt bilder av kom de mot meg. Det er ikke unormalt for meg. Faktisk tror jeg alle jeg snakker med om fotografering som ikke har vært med meg på fotografering før, nevner dette. De er ikke helt komfortable med å bli tatt bilder av. 
Tonje og Thomas var intet unntak. Vi kjørte sammen det siste stykket opp til der vi skulle ta bilder. Vinden rev og slet i hår og klær, og dette vakre paret gikk all in! Du kan se på bildene hvordan de knuste alle barrierer og fikk episke bilder av seg selv i den norske fjellheimen! Ahh, Valdresflya, for en dag!