fbpx
Ekte bryllup

Midtsommerbryllup med cowboytema og fest i hagen

På Voksen gård bor Nina og Johannes sammen med datteren sin i et gammelt, utrolig koselig herskapshus omringet av en av Oslos kanskje koseligste hager. Da bryllupet skulle planlegges var det helt klart at det skulle bli hagebryllup, og temaet? Cowboy!

HVEM: Nina & Johannes NÅR: Juni HVOR: Sørkedalen

Voksen Ranch, omdøpt for dagen, var det perfekte stedet for et hage- og cowboybryllup. Dekor og detaljer var perfekt sammensatt i regi av de dyktige damene bak Brudepikene i Drammen. Anki og Jeanette er fantastisk dyktige bryllupsplanleggere, og de var i full sving da jeg ankom gården om morgenen. Inne satt en brud med krøller rundt hele hodet og et glass champagne i hånden. Rundt henne svirret forlovere og mor i blafrende sommerkjoler og fikset alt som skulle fikses. Ninas flinke mamma har laget pai for anledningen, en veldig god pai forøvrig, jeg fikk også et stykke! Yum! 

Utenfor kirken ventet brudgom Johannes sammen med parets datter som i dag var en veldig spent blomsterpike. Johannes og alle gjestene samlet seg etterhvert i kirken, men Ninas pappa og datter ble igjen utenfor og ventet. Med tom kurv gikk hun og kastet usynlige roseblader for å øve før hun skulle gå opp kirkegulvet. Noe hun forøvrig glemte helt da kirkedørene åpnet seg og hun fikk øye på pappa oppe ved alteret. 
Temaet var som nevnt cowboy, og brudebilen var intet annet enn en stor svart Pickup truck som var nydelig pyntet, og paret dro fra kirken sittende bak på planet! Dress med cowboystøvler er overraskende kult, bruden skiftet til boots før fotograferingen og da de begge tok på seg cowboyhatter da vi skulle ta bilder var jeg solgt! Dette var så kult! 

Vel tilbake på gården ble brudeparet tatt imot med en dusj av konfetti, eller puffet ris i denne anledningen, og jublende gjester! Flere av gjestene hadde cowboyhatter og boots, men noen hadde også gått for midtsommerkrans. Hele dagen var så gjennomført og detaljene her var virkelig på plass! 

Jeg håper alle som har hatt lyst på et bryllup med litt utradisjonelle valg tar mot til seg og gjennomfører! Husk at det er deres dag, dere bestemmer! Og du, pass på å få det dokumentert skikkelig da, så bryllupsalbumet kan gå i arv og vise hvordan den store dagen deres var. <3 

Hagebryllup på Voksen Gård

Brudekjolen: Lady Lucille fra Eliza Jane Howell. Kjøpt fra Cecilie Melli.
Hår og sminke: June Comino

Kravat: By Eneroth
Johannes’ boots: Jeffery-West

Vielse: Sørkedalen Kirke
Dekor og skilt: Laget selv av paret.
Detaljene er satt sammen av Brudepikene fra Drammen
Transport: Dodge Ram 2500 Pickup
Mat og servering: Utleiekompaniet