Små historier med tips eller inspirasjon, eller begge deler.

En prisvinnende hengekøye

Maiken og Kim Roar ønsket seg en forlovelsesfotografering i skogen med bål og turklær, sammen med pelsbabyen Tuva. 
Etter en utrolig koselig fotografering var i ferd med å pakke sammen da Maiken plutselig kom på at de hadde tatt med seg en hengekøye som de gjerne skulle tatt et par bilder i.
De bare: “Tror du vi kan gjøre det, før vi går?”
Og jeg bare: “Ehm, ja!!” 
Åh, wow, så gla jeg er for det, for det hengekøyebildet fikk en bronzemedalje i Landskonkurransen for norske fotografer i 2019! Du kan lese mer om det her. 
Eller du kan lese om Maiken og Kim Roar sin fotografering her. 
Disse vakre folka giftet seg i september 2019, og du kan lese om, og se bilder fra det fantastiske bryllupet deres her.

Put a little bryllup in this bryllup

Ingeborg og Mats giftet seg på en onsdag, og hadde bryllupsfest i hagen lørdagen etter. Deres plan var å behandle dette som en vanlig sommerfest og ta imot gjestene etter hvert som de dukket opp. Jeg synes jo det hørtes litt uhøytidelig ut, og foreslo å putte litt bryllup in this bryllup. Vi dro til en solsikkeåker og et par andre steder og de fikk tatt noen bryllupsbilder mens gjestene ankom festen. 
Så ordnet vi det slik at de fikk en mottakelse med puffet ris og gledesrop da de ankom festen. 
Ingeborg kom bort til meg senere på kvelden og fortalte at de var såå glade for at de endret planen og at mottakelsen med riskasting var en veldig overraskende hyggelig opplevelse!

Du kan lese bloggposten om Mats og Ingeborgs spektakulære bryllupsfest her.

Cocio > Champagne

Silje elsker sjokolademelk, og Lasse. Så da Silje og Lasse giftet seg ble det Cocio sjokolademelk i stedet for champagne under fotograferingen.
Bryllupstransporten for brudeparet og forloverene var en vintage buss, og Cociofargene passet helt perket!

Fun fact: Cocio delte det ene bildet på facebooksiden sin et par måneder etter bryllupet.

Du kan lese bloggposten om Lasse og Siljes bryllupsdag her.

Bestemor på buketten

Nadia mistet bestemoren like før bryllupet og kom opp med den nydeligste måten å ha henne med seg gjennom hele dagen. 

Jeg har skrevet en bloggpost om fine bryllupsdetaljer.

Når en Liverpool-fan gifter seg

Da Silje og Lasse giftet seg hadde de planlagt en overraskelse for gjestene sine. Et gospelkor skulle være dagens musikalske underholdning i kirken. Virkelig mektig og imponerende da alle disse menneskene reiste seg fra bakerste rad og kom fram i kirken.

Silje hadde også en stor overraskelse på lur for Lasse. 

Lasse er helhjertet Liverpool-fan og Silje hadde avtalt med to av gospelsangerene at de skulle synge “You’ll never walk alone” under vielsen. Reaksjonen var ikke til å ta feil av, dette falt i smak!

Les mer om, og se flere bilder fra bryllupet deres her.

Jeg vil se flere historier!

Hvis du er gira på å se flere bilder jeg har tatt, ta en tur innom bloggen! Der kan du se bilder fra både forlovelsesfotograferinger og bryllup, plukke opp et par tips og bli bedre kjent med meg og min fotografiske stil.

Vi er klare!

Hvis du allerede har lest litt om meg og du vil ta kontakt for å booke eller sjekke om jeg er ledig på datoen deres! YES!! Klikk her! Jeg gleder meg til å lese mailen din!!!

Hvem er Miriam?

Hvis vi skal henge sammen og jeg skal fange minner for dere, vil du kanskje vite litt mer om meg først? Jeg har laget en egen side med litt insights om hvem jeg er og hva jeg kan bestikkes med.