fbpx
Bryllupsfotografering sykkel, Bryllup i Moss, Jeløy, Norge
Ekte bryllup

Bryllup med vakre detaljer, veteranbuss og Cocio sjokolademelk

Halden Sentrum, 11:21 

Om været var litt overskyet, strålte sola inne i salongen. Silje var allerede strålende vakker, selv i joggebukse! Mens minuttene gikk ble Silje gjort om til den mest elegante bruden du kan tenke deg! 

HVEM: Silje & Lasse NÅR: August HVOR: Jeløy Radio

I kirken sto Lasse, smånervøs og smilende. Lasse og Silje hadde hyret inn et gospelkor som sto for det musikalske under vielsen, vi snakker mektig!! 
Silje hadde en liten overraskelse til Lasse, som er super liverpool-fan! To gospelsangere sang “You’ll Never Walk Alone” for brudeparet og gjestene deres. At Lasse ble overrasket ville vært en underdrivelse, ansiktsuttrykket var priceless! 

Utenfor kirken ventet en dødskul vintage buss som skulle ta brudefølget fra kirken til lokalet. Med Cocio og kule mennesker ble dette en veldig kul fotografering! 

Vel fremme på Jeløy Radio ventet alle gjestene med heia-rop og riskasting. Inne ventet alle detaljene som Silje hadde jobbet så lenge for, og så vakkert alt var! Jeløy Radio er virkelig et nydelig lokale! Fantastisk utsikt og masse vakre vinduer! Et perfekt lokale hvor alle Siljes detaljer fikk stråle som bruden selv!