fbpx
Ekte bryllup

Fargerikt høstbryllup med bilder i skogen

Å planlegge et høstbryllup i Norge kan være ren risikosport. Man tenker ofte på at været kan være noe uforutsigbart, man legger planer med forbehold om regn, ving og i noen tilfeller til og med snø. La meg ta deg med på en reise gjennom høstfarger, herlig stemning og hell i uhell.

HVEM: Kaja og Marius NÅR: September HVOR: Lier

Da vi planla fotograferingen på bryllupsdagen til Kaja og Marius var planen å ta bilder ved Drammensfjorden. Sammen hadde jeg og Kaja funnet et sted med en koselig brygge og planen var å få et litt åpent landskap med et maritimt uttrykk. Det ble ikke noe av.
Sommeren 2018 startet med storflom i Buskerud. Elva gikk over sine bredder og det ble mange konsekvenser av dette. En av konsekvensene var at hele den fine plassen med brygge og det hele, ble skylt bort av flommen. Borte.

Heldigvis var det ikke denne fotografens første rodeo så jeg hadde en idé. Vi kjørte litt høyere opp i Lier i stedet og wow, Lier leverte! For det første: Værgudene ga oss en helt sinnsykt nydelig høstdag med sol og jammen var det varmt også! For det andre var fargene på sitt aller vakreste, så flaks! Enda bedre enn jeg hadde turt å håpe på! Jeg hadde sett løvtrærne i området høsten året før og hadde sett hvilket fargeshow vi kunne være heldige å få, hvis bare alt falt på plass med vind, nedbør og temperatur. And it did!

Den norske høsten viste seg virkelig fra sin beste side, bare se på bildene! Vi hadde det så sykt gøy! Denne gjengen gjorde hele fotograferingen så morsom, full av latter og goof. Jeg elsker det når hele brudefølget er med på moroa og man merker at de av hele sitt hjerte koser seg sammen! 

Jeg er så beæret over at jeg får ha som jobb å være med for å dokumentere så mange fine folk og dager! 

La meg ta deg med på en bildehistorie gjennom dagen, vi starter hos Kaja og forloverene hennes om morgen på bryllupsdagen.

Brudekjolen, hårpynt og slør er fra Brudesenteret i Drammen. www.brudesenteret.no Instagram: @brudesenteret

Smoking fra Oscar Jacobson
www.oscarjacobson.com/no

Forloverkjolene er kjøpt på Vila, www.vila.no
Morgenkåpene er kjøpt på H&M, www.hm.com/no
Brudebuketten og blomstene er laget av brudens mamma (!) Wow, right!?

Tapas levert og servert av Briani Selskapsmat, www.briani.no