fbpx
Ekte bryllup

Hagebryllup med first look, vielse i skikkelig vær og fest på låven

Drømmen var et harmonisk og romantisk hagebryllup mellom frukttrærne med vakre musikkinnslag og tårevåte gjester. Tårevått og romantisk ble det. Hår, kjoler og sjal ble kastet til alle kanter og latteren satt løst under en vielse både jeg og alle andre som var der sent vil glemme. 

HVEM: Marita og Susann NÅR: Juli HVOR: Carlberg Gård

Marita og Susann giftet seg på den aller mest populære datoen i 2018, de tok kontakt med meg allerede i mars 2017, lenge før de sikkert 20 andre parene som kontaktet meg om denne datoen. 18.08.18 troppet jeg opp hos Maritas søster, og inne ble jeg møtt av en rimelig stresset brud. 
Håret ville ikke samarbeide, været var regntungt og vinden med storm i kastene gjorde ikke stemningen noe bedre. Marita trengte en til å fortelle henne at det er helt vanlig å ha følelsen av null kontroll på bryllupsdagen, og at det kom til å gå helt fint. 

Og fint ble det. Etter en runde innom Susann som var i borettslagets gjestehus for anledningen ble jeg med til et rolig sted i et skogholt bak husene. Der sto vi i ly fra trærne og ventet på Marita for en såkalt “first look”. 

Ved vigselsområdet i hagen på Carlberg Gård møtte jeg en gjeng som sloss med et telt i vinden. Jeg sa til en mann jeg møtte mens han kom løpende etter en lilla paraply, at det kanskje ikke var så lurt å sette opp et slikt telt ved siden av der gjestene skulle sitte. Han var enig. Til slutt ble det bestemt at teltet måtte droppes, og det planlagte musikkinnslaget måtte flyttes inn i minglerommet etter vielsen. 

Alt var klart og gjestene satt klare. Susann sto spent og ventet under en stor portal som de hadde bygget selv. Portalen satt virkelig en fin ramme for vielsen. Vinden gjorde alle forsøk på å holde på hårfrisyren latterlig bortkastet, men ingen brydde seg da de fikk se Marita komme gående over plenen mellom med mamma og pappa, snart skulle hun bli kona til Susann! 

I stedet for å forklare så mye håper jeg du vil se bildene og la de snakke for seg selv når det kommer til å beskrive hvor fantastisk gjennomført og vakkert alt var gjort i stand. 

Etter vielsen gikk det flotte paret opp midtgangen mellom jublende gjester og Marita utbryter: “Åh! Vi er GIFT!” Det gir meg fremdeles frysninger å tenke på dette øyeblikket. Ingen live musikk, hår som pisket rundt ansiktet og hylende vind som gjorde det både kaldt og vanskelig å høre noe. Men de ble gift og sammen gikk de ut fra vigselsområdet med de bredeste smilene og var så lykkelige at det strålte av dem! 
Så kom regnet. Alle gjestene tok hver sin stol og sammen marsjerte de bak brudeparet i stadig kraftigere regn, opp til lokalet og musikerene som ventet på å få spille sin sang for det nygifte paret. 

Det var kjøpt inn konfetti for anledningen og planen var egentlig at den skulle kastes da vielsen var ferdig. Vind og regn gjorde det så godt som umulig å holde konfettien i de små kremmerhusene lenge nok til at det kunne kastes. Brudeparet fikk konfetti laget av tørkede blomster kastet sammen med lykkeønsker og jubel da de kom tilbake etter fotografering i stedet.

Damenes lokale skal jeg ikke engang prøve å rettferdiggjøre med ord. Det er bare så si at det lagt inn en god del timer til både planlegging og pynting. Ingen ting var overlatt tilfeldighetene. 

Herfra skal bildene få tale for seg selv. Jeg håper at hvis du skal gifte deg i en låve eller et rustikk lokale, at du finner masse fin inspirasjon i bildene. Dette paret har virkelig fått til den rustikke stilen perfekt for låvebryllup.

Maritas antrekk: 
Kjole: Nordic Wedding Outlet 
Sko: Steve Madden

Susanns antrekk:
Dress og sløyfe fra VOLT 
Skjorte fra Suitopia 

Blomster og brudebukett: Mester Grønn

Marita og Susann hadde gjort mye selv, så på mange måter er dette er veldig gjennomført DIY-bryllup. Skilt, doughnutvegg, vigselsportal, og dekor hadde de og gjestene deres laget selv. Og det gikk med mange, mange meter med lyslenker til lokalet.