fbpx
Ekte bryllup

Elegant sommerbryllup med veteranbil, blålys og Converse

Et fantastisk godt planlagt bryllup med nydelige detaljer planlagt av en detaljorientert brud. Brudeparet hadde en storslått vielse i Bragernes kirke i Drammen, prikken over den berømte i-en var politibiler med blålys utenfor!

HVEM: Martine & Christer NÅR: Juni HVOR: Fredfoss

Min dag sammen med dette paret startet i de fine lokalene til Haarcompagniet i Mjøndalen, Marianne Christine gjorde en fantastisk jobb med gjøre Martine til en skikkelig brud med både sminke og nydelig frisyre. Martine kunne ikke valgt en mer passende kjole, denne blondedrømmen er kjøpt fra Kristins brudesalong, produsert av Ti Adora og designet av Allison Webb.

Pappaen til Martine hentet henne utenfor salongen i en Svart Rolls Royce Silver Wraith, 1954 modell Park Ward. Bilen ble kjøpt inn av den Britiske ambassade i 1954 og er blant annet brukt under statsbesøket av Dronning Elizabeth og Prins Philip i 2001.

Jubelen runger utover Drammen fra kirkeplassen foran Bragernes kirke, Martine og Christer er mann og kone! På hver side av kirkedørene står en politibil med blålysene på. Dette er en hyllest fra kollegaene til de to polititjenestefolkene som akkurat har giftet seg.

På vei opp til Solbergelva for fotografering stopper vi for å møte forloverene som har hatt et eget, lite ærend. De har vært på en veldig kjent fastfood-kjede og kjøpt cheeseburgere som brudefølget får spise før vi drar videre. Cheeseburger og Champagne, hvorfor ikke?

Vel oppe kommer virkelig detaljene Martine har jobbet så hardt for virkelig frem. Hun har blant annet egne sko fra Converse med “husband” og “wife” bakpå og hun har en jeansjakke med “mrs Andreassen” brodert bakpå. *smelt* Jakka ble tatt på i noen minutter til tross for varmen til ære for bildene. Forloverene bar en bag med et veldig passende trykk på, og hun hadde laget egne “tusen takk- skilt” i finér som de holdt opp for noen bilder som kunne brukes til takkekortene. Denne bruden hadde tenkt på alt!

Når det kommer til festen var paret ute etter et lokale med en blanding av elegant, avslappet og romantisk stemning. En litt rar kombinasjon, som kanskje egentlig høres umulig ut, men på Fredfoss Konferansesenter er det akkurat det du får. Det er stort og flott, med teglstein og smijernsdetaljer. Resultatet er et vakkert, elegant og ærverdig uttrykk, som gir en perfekt ramme for den store dagen. 

Nå håper jeg at du er klar for å se igjennom bilder fra Martine og Christers store dag. Gi meg gjerne en kommentar nederst, og hvis du vil gi brudeparet en hilsen er jeg helt sikker på at de er innom og titter her etterhvert de også!

Martine er et listemenneske av dimensjoner og glad i detaljer og kontroll. Det var flere som lo av tidsplanen hun hadde laget for dagen, men det var mange som forsto verdien av det da ting gikk knirkefritt hele dagen! Her har jeg skrevet litt om alle detaljene jeg ikke har fått nevnt over.
• Blomstene ble levert fra Blåveispiken Blomster på Strømsø torg i Drammen, disse jentene er virkelig kunstere med blomster, bare scroll ned og ta en titt på brudebuketten! Den er en drøm!
• Martine hadde laget alle skilt, plakater og mye av dekoren helt selv. Hun hadde kjøpt inn håndmalte dekordetaljer til alle trykksaker på Etsy og alt var veldig vakkert gjennomført.
• Skal du ha brudenegler anbefaler Martine negldesigneren Martine Snøhaug, du finner henne på Instagram under navnet @nailsbym1.