fbpx

Ok, la oss ta en nærmere titt på

Miriam Lunde

Jeg er ekte Harry Potter-nerd, ikke sånn at jeg kler meg ut, men sånn at jeg har lest bøkene og sett alle filmene litt alt for mange ganger og kan dem utenat. “What exactly is the function of a rubber duck?”

Oooh, jeg elsker salt lakris (ikke søt lakris, fysj!), men skal jeg snackse blir det oftest chips. Mmmm, chips…

Hva mer..? Jo, jeg snakker på inn- og utpust, dette vil du merke så fort du møter meg, også hvis vi ser på film (sorry).

Jeg er veldig glad i alt som er kreativt og jeg er en av de få som kan si at jeg virkelig elsker jobben min! Bare se så mye gøy jeg får være med på!

Stemning, ektehet og følelser

Uten disse tre hadde jeg ikke villet være fotograf. For meg er det viktigste av alt at man kan føle noe ved å se på bildene. 

I KORTE TREKK Stemning over fototeknisk perfeksjon. Selvsagt går det hånd i hånd, men må jeg velge mellom to bilder der et er stivt, følelsesløst og sylskarpt og et annet er fullt av følelser, men ikke helt på topp fototeknisk vil jeg gå for følelser hver eneste gang! 

Jeg ønsker å gi fra meg et knippe med ekte øyeblikk du kan mimre tilbake til hver gang du ser på dem. Man skal kunne føle kjærligheten, trekke på smilebåndet og få tårer i øynene.

Fantastisk fotograf, som ikke er redd for utfordring som å reise til Geiranger å ta bryllupsbilder! Helt fantastisk, absolutt verdt det!

Følelser over perfeksjon

“Min store lidenskap er egentlig ikke så mye fotografi, som historier, kjærlighet og følelser.”

Min filosofi er at et “lundefotopar” ser på bilder og rangerer dem etter magefølelsen. Det spiller ingen rolle hvor skarpt et bilde er eller hvor perfekt komposert det er hvis det ikke får deg til å føle noe. 

Bucket list

Her kommer en liste over stilige ting jeg har skikkelig lyst til og noen skikkelig kule ting jeg allerede har fått oppleve. For å være helt ærlig er det noen ting på denne listen som jeg ikke visste at hørte til her før jeg faktisk fikk dem presentert. Jeg fyller stadig på listen, og tror du at du kan tilføye noe her, ta veldig gjerne kontakt! 🤩

🙌🏼 Overraskelsesfrieri
🙌🏼 Vielse ute på fjellet
🙌🏼 Bryllup i et alpinanlegg (stolheis!!)
👌🏼 Kjærester på et tivoli/marked
👌🏼 Brudepar mellom solsikker
👌🏼 Bryllup på et slott
🙌🏼 Et forelsket par i en robåt
👌🏼 Bryllup på Akershus festning
🙌🏼 Bryllup i Toscana
👌🏼 Brudepar med reinsdyr eller hjort