OK, LA OSS TA EN NÆRMERE TITT PÅ MIRIAM LUNDE:

Jeg er ekte Harry Potter-nerd, ikke sånn at jeg kler meg ut, men sånn at jeg har lest bøkene og sett alle filmene litt alt for mange ganger og kan dem utenat. “What exactly is the function of a rubber duck?”

Oooh, jeg elsker salt lakris (ikke søt lakris, fysj!) så da vet du hva du kan bestikke meg med (haha!), men skal jeg snackse blir det oftest chips. Mmmm, chips…

Hva mer..? Jo, jeg snakker på inn- og utpust, dette vil du merke så fort du møter meg, også hvis vi ser på film (sorry).

Jeg er veldig glad i alt som er kreativt og jeg er en av de få som kan si at jeg virkelig elsker jobben min! Bare se så mye gøy jeg får være med på!

STEMNING, EKTEHET OG FØLELSER

Uten disse tre hadde jeg ikke villet være fotograf. For meg er det viktigste av alt at man kan føle noe ved å se på bildene. 

I KORTE TREKK Stemning over fototeknisk perfeksjon. Selvsagt går det hånd i hånd, men må jeg velge mellom to bilder der et er stivt, følelsesløst og sylskarpt og et annet er fullt av følelser, men ikke helt på topp fototeknisk vil jeg gå for følelser hver eneste gang! 

Jeg ønsker å gi fra meg et knippe med ekte øyeblikk du kan mimre tilbake til hver gang du ser på dem. Man skal kunne føle kjærligheten, trekke på smilebåndet og få tårer i øynene.

Familien Lunde

I 2012 var jeg så heldig å få gifte meg med min soulmate Saim, og sammen har vi pelsbarnet Luna.

Jeg er veldig stolt av den lille familien min. Luna er som vi pleier å si “dum og deilig”. Hun er glad, energisk godt over grensen til slitsomt og veldig søt. Saim gir de beste klemmene, har den beste arbeidsmoralen jeg noen gang har opplevd og jeg aner ikke hvor mange ganger han har fryst, sloss med insekter og kavet gjennom buskas for at vi skal ta bilder. Her er noen favorittbilder av meg, Saim og Luna.

Luna

Jeg er et hundemenneske og har vokst opp med hund. Vi har en hund nå, hun heter Luna og er en Engelsk Staffordshire Bullterrier.

Latte

Jeg drikker kaffen min som latte eller iskaffe, helst uten sukker, men jeg bruker vaniljepulver i iskaffe. Jeg har faktisk med meg vaniljepulver til syden for å ha det i iskaffen jeg kjøper der.

Lunde

Jeg og Saim giftet oss 7. juli 2012, 
og vi gjorde noe så uvanlig som å ta mammas pikenavn som etternavn begge to. 

Passer vi sammen?

Hvis du klikker her kan du lese litt mer om min filosofi og finne ut om jeg er den rette fotografen for dere.

Vi er klare!

Hvis du vil ta kontakt for å booke eller sjekke om jeg er ledig på datoen deres! YES!! Klikk her! Jeg gleder meg til å lese mailen din!!!

Vis meg mer bilder!

Hvis du er gira på å se flere bilder jeg har tatt, ta en tur innom bloggen! Der kan du se bilder fra både forlovelsesfotograferinger og bryllup, plukke opp et par tips og bli bedre kjent med meg og min fotografiske stil.

- Følg gjerne med på Instagram, og se mine eventyr og kontorhverdag i skjønn forening -

Close Menu