Perfect mach

Det er ikke sikkert vi er helt riktig for hverandre. Om dette er første gang dere hyrer en fotograf eller ikke, tror jeg det er viktig at dere vet hva dere går til for å være sikker på at vi passer sammen. Jeg vil at vi begge skal være sikre på at opplevelsen jeg vil gi dere, er riktig for akkurat dere. 

Hvis du bare vil ha en fotograf som dukker opp for å ta de typiske, poserte, “perfekte” bildene, er vi kanskje ikke helt rett for hverandre. Hvis du surfer rundt og prøver å finne den billigste fotografen, er ikke det meg. Og det er helt greit, fordi dere fortjener å ha en fotograf der som passer akkurat dere perfekt!

En opplevelse

Så fort du har booket meg har dere rett og slett bestilt dere en opplevelse! En opplevelse dere får bilder fra etterpå.

Jeg kommer gjerne med tips og forslag, og jeg elsker å finne ut hvem dere er så jeg kan forme fotograferingen etter hva som passer akkurat dere best! 
Skriv veldig gjerne litt om hvem dere er og hva dere liker å gjøre sammen i kontaktskjemaet!

Er du her fordi du ønsker deg bilder av ekte øyeblikk? Da tror jeg vi er en perfect match, for det er akkurat det jeg driver med!

brudefølge på vei til fotograferingen, Bryllup i Moss, Norge
Vi kunne virkelig ikke hatt en mer dyktig, kreativ og fantastisk fotograf enn deg, Miriam! Du fikk med så mange detaljer og bildene er helt unike! Vi kan aldri klare å takke deg nok – og til dere som skal ha Miriam til fotograf, GLED dere!!