fbpx

Er vi en perfect match?

Bildene og minnene de bringer fram er blant topp tre på lista over hva som er aller viktigst på bryllupsdagen.

Yesss! I like you! Hvis du liker bildene jeg tar er vi på veldig god vei! 

Dere er ikke så opptatt av de perfekt poserte bildene der håret og kjolen ligger heeeelt perfekt.

Noe av det viktigste for dere når dere får se bildene er at det synes at dere slappet av og koste dere på dagen deres. Dere vil kjenne stemningen og smile av bildene deres!

Synes dere det er litt ubehagelig å stå foran kameraet og er litt redd for å be en fotograf komme og ta bilder?

No worries! Nesten alle du kan se bilder av på hele nettsiden min har innledningsvis sagt at de føler seg litt usikre på å bli fotografert, og noen har gått så langt som å si at de hater å bli tatt bilder av. Jeg prøver alltid å bli litt kjent med dere og finner etter hvert triks 

Dere har valgt å planlegge bryllupet deres for dere og ikke for å følge meningene til alle rundt dere.

Jeg elsker det når jeg ser at parene mine planlegger bryllupet etter hva de ønsker som en del av dagen sin og ikke bryr seg så mye om å måtte følge alle tradisjoner i boka. Kanskje har dere til og med droppet noen tradisjoner eller lagt vielse eller feiringen til et utradisjonelt sted. Vil du ha tips til ting som like gjerne kan droppes, eller kule måter å løse ting på? Les bloggen, spør meg, jeg elsker sånt! 

Kanskje passer vi ikke sammen

Om dette er første gang dere hyrer en fotograf eller ikke, tror jeg det er viktig at dere vet hva dere går til for å være sikker på at vi passer sammen. Og det er helt greit, fordi dere fortjener å ha en fotograf som passer akkurat dere og deres ønsker for stemning, stil og personlighet!!

Er dere ute etter en fotograf som dukker opp for å ta de typiske, poserte, “perfekte” bildene, er vi kanskje ikke helt rett for hverandre. Hvis du surfer rundt og prøver å finne den billigste fotografen kan jeg si det med en gang – det er ikke meg. 

Så fort dere booker meg har dere rett og slett bestilt dere en opplevelse! En opplevelse dere får bilder fra etterpå.

Jeg kommer gjerne med tips og forslag, og jeg elsker å finne ut hvem dere er så jeg kan forme fotograferingen etter hva som passer akkurat dere best! 
Skriv veldig gjerne litt om hvem dere er og hva dere liker å gjøre sammen i kontaktskjemaet!

Er du her fordi du ønsker deg bilder av ekte øyeblikk? Da tror jeg vi er en perfect match, for det er akkurat det jeg driver med!

Heii! Jeg er fotograf og min passion er å fotografere kjærlighet på en så ekte og naturlig måte som mulig. Jeg har siden jeg var liten sagt at jeg skulle bli kunstner, og på mange måter er det jo akkurat det jeg er.

Vi kunne virkelig ikke hatt en mer dyktig, kreativ og fantastisk fotograf enn deg, Miriam! Du fikk med så mange detaljer og bildene er helt unike! Vi kan aldri klare å takke deg nok – og til dere som skal ha Miriam til fotograf, GLED dere!!