Personvernerklæring for www.lundefoto.no

Denne personvernerklæringen gjelder for www.lundefoto.no 

PERSONOPPLYSNINGER SOM BEHANDLES

Lunde Foto samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer, eller opplysninger om betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes er:

– E-postadresse
– Fornavn og etternavn
– Telefonnummer
– Adresse

I tillegg til disse opplysningene samler jeg inn anonymisert informasjon om hvordan nettsiden brukes med hensikt om å kunne gjøre nettsiden bedre på brukervennlighet og for å plukke opp raskt dersom noe ikke fungerer som det skal.

Her lagres anonymisert info som:

– Landet du oppholder deg i når du besøker siden
– Hvilke sider du besøker
– Hvilken side som er den siste du besøker før du lukker siden
– Tid og dato, samt. hvor lenge du kikker rundt på nettsiden.

SAMTYKKE

Ved at du kontakter meg gjennom kontaktskjema eller email/telefon, samtykker du til at jeg kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Du kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake, ved å kontakte meg på hei(at)lundefoto.no

HVORDAN INNHENTES INFORMASJONEN?

Opplysningene om deg får jeg når du sender inn kontaktskjemaet på nettsiden, personlig kontakt via e-post, telefon, etc. og det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi disse personopplysningene kan det hende jeg ikke kan klare å levere produktet eller tjenesten.

HVORDAN LAGRES INFORMASJONEN?

Informasjon som sendes inn gjennom kontaktskjemaet på nettsiden eller via senere kontakt på mail og telefon blir lagret i følgende systemer:

–  CMS  (Sprout Studios)
– Mail-innboksen (one.com) 
– Fakturaprogram (Fiken)
– Regnskapsfører (Tenura AS)
– Bildearkivet på min harddisk

Anonymisert statistikk og informasjon om bruk av nettsiden lagres hos Hotjar.com

FORMÅLET MED INFORMASJONEN SOM INNHENTES

Informasjonen om deg/dere trenger jeg for å kunne

– svare på din henvendelse
– sende deg faktura
– vite hvor jeg skal møte deg eller utføre tjenesten
– sende deg produkter du bestiller
– arkivere og finne igjen bildene deres
– gjøre nettsiden bedre og oppdage feil

UTLEVERING AV INFORMASJON TIL TREDJEPART

Personopplysningene deles ikke med og brukes ikke av tredjepart.  Jeg kan dele personlig data med leverandører som utfører tjenester for meg, som for eksempel levering av, regnskapstjenester eller teknisk hjelp. De behandler bare personopplysninger for de formålene vi har i individuelle avtaler.

RETTIGHETER

Som bruker av nettsidene mine har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som jeg har om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Denne erklæring kan bli revidert uten varsel, og du vil til en hver tid kunne finne den her på nettsiden min.

HVORDAN SLETTES OPPLYSNINGENE?

Informasjon slettes på oppfordring ved å en mail til hei(at)lundefoto.no

MER INFORMASJON

Behandlingsansvarlig er Miriam Lunde ved LUMISA AS/ Lunde Foto

Hvis du lurer på hva cookies er, kan du finne informasjon om det på www.learn-about-cookies.com (engelsk språk)

Dersom du mener at jeg ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no