fbpx
Tips for brudeparet,  Tips for fotograferingen

Planlegg en mottakelse med konfetti!

Om dere velger konfetti, såpebobler, roseblader, ris, eller en blanding av dem alle, er helt opp til dere. Det som er hovedpoenget her er at dere fortjener en mottakelse.

Dette er dagen dere kan leke superstjerner, mange tror jeg overdriver når jeg prøver å forklare hvor mye dette betyr for energien på dagen, hvor gøy det er for både dere og gjestene deres, for ikke å snakke om bildene!

Her er det jeg forslår for alle parene mine: Sett en nedtelling på minst fem minutter på telefonen din fra jeg kjører fra lokasjonen der vi har tatt bilder. På denne måten får jeg akkurat fem minutter forsprang på dere, da rekker jeg å komme til å komme til lokalet før dere.

«Hei, alle sammen, nå er brudeparet på vei, la oss alle sammen gå ut og ta dem imot!» Dette er en heads up til de som har fått ansvaret for konfetti, ris, såpebobler, roseblader eller hva dere enn har valgt, å dele ut dette mens gjestene trekker ut til der vi ønsker at de skal vente på dere. «Ta-da!» Dere ankommer til stormende jubel og får en mottakelse som er et brudepar verdig!

En liten historie fra mitt eget bryllup: Da vi var ferdig å ta bilder og kom vi tilbake til lokalet hadde regnet endelig avtatt litt og jeg så for meg at gjestene skulle strømme ut og ønske oss velkommen tilbake.

*sirisser*

Utenfor lokalet sto det fire stykker og røyka, de virket glade for å se oss de altså, men det var ikke helt den velkomsten jeg hadde sett for meg. Jeg hadde jo aldri giftet meg før, jeg hadde knapt vært i noen andres bryllup før, så jeg tenkte aldri på at dette var noe jeg selv måtte planlegge. 

Det er mange typer konfetti å velge mellom, papirkonfetti er gjerne det du tenker på når noen sier konfetti. Mange fine farger, de kan fåes i mange forskjellige former og størrelser. Her anbefaler jeg å finne noe som er nedbrytbart. mye konfetti i dag er laget rispapir, dette brytes raskt ned. 

Hvis dere ønsker dere hvit konfetti likevel er puffet ris et veldig prisgunstig alternativ, det er også nedbrytbart, og stort nok til å synes godt på bildene i motsetning til tradisjonell matris som ofte forsvinner litt. 

Tørkede blomster er et nydelig alternativ, og dere kan få kjøpt det eller lage det selv. 

Såpebobler er et populært alternativ som mange blir skuffet av. Hvis sola er sterk synes de ikke nødvendigvis så godt på bildene, blåser det litt vil de forsvinne raskt. De typene som blir best bobler kan fort sette igjen merker på klærne og de som er snille mot klærne sprekker gjerne før de har blitt bobler. 

Konfettikanoner er veldig stilig, men det blir både litt kostbart å kjøpe en til hver gjest, for ikke å snakke om voldsomme mengder. For å spre konfettien over litt tid så man rekker mange fine bilder er det lurt å gå for noe hver gjest kan få et par håndfuller av. Da blir ikke alt kastet ut helt samtidig. 

En blanding av flere kan være veldig lurt. Kanskje dere skal dele ut små poser med 50/50 puffet ris og tørkede blomster, eller dele ut puffet ris til alle i tillegg til to konfettikanoner? 

Hvem er Miriam?

Hvis vi skal henge sammen og jeg skal fange minner for dere, vil du kanskje vite litt mer om meg først? Jeg har laget en egen side for å introdusere meg selv, og vise litt hvem jeg er når jeg ikke har kameraene på.

Vi er klare!

Føler du vi er en bra match? Elsker dere også konfettibilder, latter, fargerike buketter og kule detaljer? YES!! Klikk her! Jeg gleder meg til å lese mailen fra dere!!!