fbpx

Smitteutsatt 2020

Jeg har noen tanker og tips om hvordan dere kan gifte dere på datoen deres og samtidig holde både dere og gjestene deres så trygge som mulig. 

Dersom dere har bryllupsdato våren 2020 har dere garantert vært inne på tanken: 

Hva gjør vi hvis Covid19-krisen ikke roer seg ned før datoen vår? Hva skal vi gjøre hvis vi ikke får lov eller tør å gjennomføre bryllupet som planlagt? 

Jeg har skrevet en bloggpost om mine tanker rundt dette, men dette er i korte trekk hva jeg tenker: 
Gift dere på datoen deres, med kun vitner, en vigsler – og meg!! 🤩

Elopement har en startpris 10.000 hos meg, men allerede bookede lundefotopar får i 2020 en fast pris av meg på 10.000

Dette inkluderer:
– Fotografering av forberedelser og vielsen
– Kjøring på inntil tre timer tur/retur (hvis det blir mye lenger enn dette, hvis vi for eksempel skal til vestlandet eller til fjells avtaler vi en hyggelig pris)
– Fotografering på en lokasjon av deres valg

Her er det virkelig fritt valg på lokasjon for dere har ingen middag å rekke, ingen gjester som venter. Vi snakker Valdresflya, Hvaler, Verdens ende, hytta deres, Geiranger, Aurlandsvangen, Gaustatoppen, you guys name it! 
(Og dere, det er ikke noe i veien for at dere kan ha vielsen på disse stedene også!)

Vi kjører hver vår bil, for å redusere smittefaren hvis smittefaren fremdeles er så stor som nå.

BONUS: Jeg tar med meg et ekstra kamera som vi kan sette på et stativ for å fange vielsen i det perspektivet familien ville hatt dersom de hadde deltatt.
Viktig: Dette blir ikke en bryllupsfilm i den forstand, den blir minimalt redigert da dette på ingen måte en mitt sterkeste felt. Det jeg ønsker å oppnå er at deres nærmeste skal ha mulighet til å kunne se vielsen og føle seg inkludert i dagen deres. 
Videoopptaket og noen sniktitt-bilder sendes til dere kort tid etter dagen deres så dere kan dele den med venner og familie. 

Som du sikkert vet er selvstendig næringsdrivende som meg selv i en veldig usikker og presset situasjon akkurat nå. Og ved siden av at jeg har gledet meg så sinnsykt til å fotografere bryllupene til alle de fine parene mine, er jeg på toppen av dette selvsagt avhengig av den inntekten det gir. 
Ved å løse det på denne måten kan det sette meg i en litt bedre økonomisk situasjon og dere får ikke bare én, men to(!!) fantastiske bryllupsdager – vi kan løse dette på en måte som hjelper oss alle! 

Ta kontakt så løser vi detaljene sammen! La oss vinne over denne dumme virus-situasjonen! 

Dersom du kunne tenke deg dette, men ikke har booket med meg fra før, ta kontakt via skjemaet, så finner vi en løsning og en pris for dere. Velg elopement i skjemaet. Klikk her for å komme til kontaktskjemaet.

Hvem er Miriam?

Hvis vi skal henge sammen og jeg skal fange minner for dere, vil du kanskje vite litt mer om meg først? Jeg har laget en egen side med litt insights om hvem jeg er og hva jeg kan bestikkes med.

Vi er klare!

Hvis du allerede har lest litt om meg og du vil ta kontakt for å booke eller sjekke om jeg er ledig på datoen deres! YES!! Klikk her! Jeg gleder meg til å lese mailen din!!!

Vis meg mer bilder!

Hvis du er gira på å se flere bilder jeg har tatt, ta en tur innom bloggen! Der kan du se bilder fra både forlovelsesfotograferinger og bryllup, plukke opp et par tips og bli bedre kjent med meg og min fotografiske stil.