Heii! Jeg er fotograf og min passion er å fotografere kjærlighet på en så ekte og naturlig måte som mulig. Jeg har siden jeg var liten sagt at jeg skulle bli kunstner, og på mange måter er det jo akkurat det jeg er. Hvis du vil vite mer om meg kan du trykke her.

Her finner du litt om hva jeg tenker, hvordan jeg jobber, mine drømmer og litt annet snacks. Et lite innblikk i mine tanker om fotografering og litt filosofi + planer + bucket list.

Her har jeg samlet noen små historier fortalt med litt tekst og noen bilder. Litt som en mini blogpost som like gjerne kunne vært en story på Instagram.

Jeg kan skryte på meg de beste kundene man kan tenke seg!! Her kan du lese noen tilbakemeldinger hvis du vil.

Noen ganger dukker det opp spørsmål og de som dukker opp ofte har jeg samlet her.

Kaldere, varmere, høyere, lavere? Jeg er med på hva enn fantastiske idéer dere skulle finne på. Egypt, Island, Italia, Færøyene eller Hardanger, jeg er med! Høyfjell, pyramider, ørken, fossefall, ruiner, strender, klipper eller en storby. Ja, takk!
Eksotisk kan være så mangt. Om det er på fjellet, jungelen eller i julegata i Røros så er det dere to og deres kjærlighet som er hovedpoenget! Dessuten kan en vårdag i Hardanger være vel så romantisk som en solnedgang i Toscana.

Jeg blir veldig stolt over å bli delt og omtalt, av å få premier og diplomer. Du kan klikke på ikonene for å se bilder og lese mer hvis du vil.

Det er likevel ikke disse omtalene og anerkjennelsene jeg er mest stolt av! De som er aller viktigst for meg er de tilbakemeldingene jeg har fått av kundene mine. Alle mine vakre, morsomme, fantastiske kunder som har gitt meg tilbakemeldinger etter fotograferingene vi har hatt, det er dem som ligger aller nærmest hjertet! 

www.artfullywed.com

Anita and Morten are from Oslo, and they came to Hvaler, Norway, for an engagement session with Lunde Foto by the...

Landskonkurransen 2019

Alle de fire innsendte bidragene mine ble premiert og et av bildene fikk en bronsemedalje.