Familiefotografering,  Kjærester

Julefotografering 2019

GLADNYHET! Årets datoer for julefotografering er nå bestemt!

Vi starter med to mulige dager, søndag 1. desember og lørdag 7. desember. Vi bruker opptil 20 minutter på å fange noen koselige øyeblikk, og dere får tilsendt fem høyoppløste bilder av deg og din familie i et webgalleri. Bildene kan dere bruke til å lage julekort, dere kan lage julegaver og printe ut bilder til å henge opp hjemme. 

Julefotografering koster 750,- og vi tar bilder på Frukt- og juletregården, kikutveien 1, Lier.

Jeg åpner for booking nå og jeg håper akkurat du vil komme til den koselige juletregården i Lier og møte meg for å ta bilder! Det er begrensede plasser, så det gjelder å ikke vente for lenge før du bestiller. Husk å skrive ønsket dato, så vil jeg svare dere med et ledig tidspunkt. 
Det blir satt opp for bilder innendørs, og det blir hovedsaklig bilder inne, men hvis det kommer snø og været tillater det kan det bli mulighet for bilder ute også.

Jeg gleder meg til å møte dere!

– Bestillingskjema nederst på siden – 

På Frukt og Juletregården har de en koselig julebutikk på Fjøset. Her må dere stikke innom for å komme i skikkelig julestemning! Dere kan kjøpe julegaver, lokale produkter som syltetøy, juice og kose dere med deilig eplegløgg. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *