Solid uttrykk

Når det kommer til det rent overfladiske og visuelle ved bildene mine er jeg opptatt av at de ser solide og dype ut. Jeg vil ikke at de skal fremstå som blasse og det siste jeg vil er at de skal være “perfekte”, men følelsesløse.

Reiseplaner

Planen oppdateres etterhvert
2020
Januar – Phuket / Thailand
Februar – Phuket / Thailand
Mars – 
April – 
Mai – 
Juni – Trossnäs / Sverige
Juli – 
August – 
September – 
Oktober – 
November – 
Desember – 

Følelser over perfeksjon

“Min store lidenskap er egentlig ikke så mye fotografi, som historier, kjærlighet og følelser.”

Min filosofi er at et “lundefotopar” ser på bilder og rangerer dem etter magefølelsen. Det spiller ingen rolle hvor skarpt et bilde er eller hvor perfekt komposert det er hvis det ikke får deg til å føle noe. 

Bucket list

ο Overraskelsesfrieri
ο Vielse ute på fjellet
ο Bryllup i et alpinanlegg (stolheis!!)
× Kjærester på et tivoli/marked
× Brudepar mellom solsikker
ο Bryllup på et slott
ο Et forelsket par i en robåt
ο Vingård