Jeg kan skryte på meg de beste kundene man kan tenke seg!! Her kan du lese noen tilbakemeldinger hvis du vil.

Jeg er såå glad vi valgte Miriam som fotograf i vårt bryllup 18.08.18!

Hun kom inn i et kaos, men ble frisørassistenten min og psykolog. Underveis i dagen raknet kjolen min, og Miriam ble plutselig syerske. Hun ble koordinator og plutselig flyttet hun kaffekopper for å møte mine ønsker. Men viktigst av alt var hun fotograf. Og for en fotograf! Enten var hun rundt meg som en støtte og heiagjeng, eller så merket jeg ikke en gang at hun var der.

Men av det lille utvalget bilder jeg allerede har fått tilsendt- har hun fanget så mange fine og viktige øyeblikk. Hun bryr seg oppriktig om hvert brudepar og gjør alt for at dagen skal bli perfekt, akkurat slik vi ønsker.

I forkant fikk vi også tilsendt en goodiebag, med tips og råd til dagen, te for å roe oss ned- og masse annet fint <3
Alle gjestene våre skrøt henne også opp i skyene. Ikke vær i tvil, velg Miriam! 

Denne tilbakemeldingen ble sendt inn av Marita.
Marita og Susann giftet jeg 18.08.18 på Carlberg går i Moss.

Du kan klikke her og lese mer + se bilder fra dagen deres på bloggen. 

Vi var så heldige å ha Miriam som fotograf i vårt bryllup 25. august 2018!

Mye på grunn av henne ble dagen helt magisk! Miriam brenner for faget og hun er utrolig hyggelig, omgjengelig, flink, morsom, forståelsesfull og behagelig. Ikke bare tar hun helt fantastiske bilder, hun hjelper også til hvis det er behov for det, og hun finner seg enkelt til rette.
I forkant av bryllupet kom hun med gode og nyttige tips, og hun var opptatt av at vi skulle få de bildene vi ønsket. Vi stolte blindt på Miriam, med god grunn.
Det var rett og slett en fryd å bli fotografert av henne, og vi kan varmt anbefale Miriam til alle andre som trenger en dyktig fotograf!

Denne tilbakemeldingen ble sendt inn av Ida Christine.
Ida Christine og Marius giftet seg i Holmenkollen kapell med fest på Voksenkollen Hotell.

Jeg har i grunnen aldri vært så glad i å bli tatt bilde av.

Smilet stivner og tanken på hvor dårlig bildet vil bli, overskygger det meste. I hvert fall på planlagte bilder.
Vel, det var før jeg ble kjent med Miriam fra Lunde Foto. Makan til tryllekunstner!
Nå har vi tatt gravidbilder, nyfødtbilder og julebilder og skal si jeg blir glad! Bildene taler for seg, men det er totalopplevelsen som er det magiske. Kommunikasjonen i forkant, evnen til å få meg til å glemme kamera, tid og sted. Ekstraservicen underveis og tiden det tar å få bildene. Miriam får meg til å føle meg spesiell som kunde. Litt VIP-behandling i hver pakke rett og slett.
Jeg gleder meg til neste seanse enten det blir familiebilder, nye gravidbilder eller andre bilder. Miriam fanger kjærlighet med kamera og sørger for at den blir bevart så ekte og vakker den er i sin natur.

Denne tilbakemeldingen ble sendt inn av Maiken.

Vi var så heldige å ha Miriam som fotograf i vårt bryllup 25. august 2018!

Miriam har vist energi og nøyaktighet fra første samtale, og langt etter den store dagen. Det å velge en fotograf er viktig, da det for oss var en av de store utgiftspostene. Hun fikk oss til å være trygge, og rolige på at vi skulle få mange nydelige bilder. Hun viste et fantastisk engasjement, dyktighet, og en passion for faget. Vi kunne aldri drømme om så mange nydelige bilder, og alle de små tingene hun har klart å fange.
Våre gjester var også helt imponert, ingen har merket at hun var der til sent på kveld. Miriam er et sikkert og trygt valg for deg som lurer på hvem dere vil ha som fotograf. Vi står for hvert eneste ord i denne referansen, vi ikke kunne valgt en flinkere, og søtere fotograf enn Lunde Foto.

Denne tilbakemeldingen ble sendt inn av Silje.
Silje og Lasse giftet seg i Asak kirke med fest på Jeløy Radio.

Du kan klikke her og lese mer + se bilder fra dagen deres på bloggen. 

Bryllupsfotografering sykkel, Bryllup i Moss, Jeløy, Norge
brudefølge på vei til fotograferingen i vintage buss, Bryllup i Moss, Norge

Altså, hvor skal jeg begynne!?

Miriam er ikke bare utrolig hyggelig, men virkelig en DYKTIG fotograf med et øye for de riktige og viktige detaljene.

En mester til å snike seg ubemerket hen og fange de fine øyeblikkene!! Hun klarer også den fine balansen mellom å være profesjonell, men samtidig personlig og varm!

Anbefaler henne til alle som er ute etter det lille ekstra og alle andre selvfølgelig!

Denne tilbakemeldingen ble sendt inn av Martine.
Martine og Sebastian giftet seg i Nesodden kirke med fest på Fagerstrand hjemme hos moren til Martine.

Du kan klikke her og lese mer + se bilder fra dagen deres på bloggen. 

Hvem er Miriam?

Hvis vi skal henge sammen og jeg skal fange minner for dere, vil du kanskje vite litt mer om meg først? Jeg har laget en egen side med litt insights om hvem jeg er og hva jeg kan bestikkes med.

Vi er klare!

Hvis du allerede har lest litt om meg og du vil ta kontakt for å booke eller sjekke om jeg er ledig på datoen deres! YES!! Klikk her! Jeg gleder meg til å lese mailen din!!!

Vis meg mer bilder!

Hvis du er gira på å se flere bilder jeg har tatt, ta en tur innom bloggen! Der kan du se bilder fra både forlovelsesfotograferinger og bryllup, plukke opp et par tips og bli bedre kjent med meg og min fotografiske stil.