Vi var så heldige å ha Miriam som fotograf i vårt bryllup 25. august 2018. Mye på grunn av henne ble dagen helt magisk! Miriam brenner for faget og hun er utrolig hyggelig, omgjengelig, flink, morsom, forståelsesfull og behagelig. Ikke bare tar hun helt fantastiske bilder, hun hjelper også til hvis det er behov for det, og hun finner seg enkelt til rette.
I forkant av bryllupet kom hun med gode og nyttige tips, og hun var opptatt av at vi skulle få de bildene vi ønsket. Vi stolte blindt på Miriam, med god grunn.
Det var rett og slett en fryd å bli fotografert av henne, og vi kan varmt anbefale Miriam til alle andre som trenger en dyktig fotograf!
Ida Christine
Brud 2018
Jeg har i grunnen aldri vært så glad i å bli tatt bilde av. Smilet stivner og tanken på hvor dårlig bildet vil bli, overskygger det meste. I hvert fall på planlagte bilder.
Vel, det var før jeg ble kjent med Miriam fra Lunde Foto. Makan til tryllekunstner!
Nå har vi tatt gravidbilder, nyfødtbilder og julebilder og skal si jeg blir glad! Bildene taler for seg, men det er totalopplevelsen som er det magiske. Kommunikasjonen i forkant, evnen til å få meg til å glemme kamera, tid og sted. Ekstraservicen underveis og tiden det tar å få bildene. Miriam får meg til å føle meg spesiell som kunde. Litt VIP-behandling i hver pakke rett og slett.
Jeg gleder meg til neste seanse enten det blir familiebilder, nye gravidbilder eller andre bilder. Miriam fanger kjærlighet med kamera og sørger for at den blir bevart så ekte og vakker den er i sin natur.
Maiken
Miriam har vist energi og nøyaktighet fra første samtale, og langt etter den store dagen. Det å velge en fotograf er viktig, da det for oss var en av de store utgiftspostene. Hun fikk oss til å være trygge, og rolige på at vi skulle få mange nydelige bilder. Hun viste et fantastisk engasjement, dyktighet, og en passion for faget. Vi kunne aldri drømme om så mange nydelige bilder, og alle de små tingene hun har klart å fange.
Våre gjester var også helt imponert, ingen har merket at hun var der til sent på kveld. Miriam er et sikkert og trygt valg for deg som lurer på hvem dere vil ha som fotograf. Vi står for hvert eneste ord i denne referansen, vi ikke kunne valgt en flinkere, og søtere fotograf enn Lunde Foto.
Silje Marie
Brud 2017

www.artfullywed.com

Anita and Morten are from Oslo, and they came to Hvaler, Norway, for an engagement session with Lunde Foto by the...

Jeg er stolt over å ha blitt delt og omtalt på disse bloggene. Klikk på ikonene for å se bilder og omtale.

Det er likevel ikke disse omtalene som jeg er mest stolt av! De som er aller viktigst for meg er de tilbakemeldingene jeg har fått av kundene mine. Alle mine vakre, morsomme, fantastiske kunder som har gitt meg tilbakemeldinger etter fotograferingene vi har hatt. 

Close Menu