fbpx
Ekte bryllup

Romantisk bryllup med jubel og veteranbiler

Når et bryllup inneholder en liten dæsj veteranbiler, en god dose jubel med wedding wands i hendene og en brudekjole som oser romantikk vil jeg si at sjansen er stor for et vellykket bryllup!

HVEM: Guro og Sondre NÅR: August HVOR: Holt gård, Undrumsdal

Denne augustdagen var så breddfull av smil, jubel, gledestårer, ekte kjærlighet og fantastiske vennskap! Jeg ble helt blåst overende under talene og jeg skal ærlig innrømme at det rant noen tårer bak kameraet.
Guro og Sondre hadde lagt mye jobb ned i vakre, romantiske detaljer og den kanskje kuleste detaljen av dem alle var at de hadde valgt å gå for wedding wands som et alternativ til konfetti.

Vielsen var i Våle kirke og det var en energisk og lykkelig stemning fra både brudepar og gjester gjennom hele vielsen og minglingen etterpå.

Deretter gikk turen videre, med dødskule veteranbiler(!!!), til Karl Johans vern i Horten for bilder og kanskje den mest forseggjorte lunsjen jeg har sett på en bryllupsdag noen gang. Smiler fremdeles når jeg tenker på den, både maten og fotograferingen for å være ærlig…

Festen ble holdt på Holt Gård i Undrumsdal, et sted for økologisk mat og drikke, skikkelig koselig gårdsstemning, påfugler og søte gårdskatter.
Jeg må virkelig si at veteranbilene og dette romantiske brudeparet gled rett inn i dette miljøet!

Gifteringer: Pan Jewelry – Gullfunn.no
Invitasjoner / trykksaker: INWHIITE
Blomster: Mestergrønn Revetal
Mat / catering: Holt Gård, @holtgardundrumsdal
Bryllupskake: Kaketuppa, @kaketuppa
Bil / transport: Privat. Ja, det er bilen til Guros pappa!! 
Guros antrekk: Brudesalongen Larvik, @brudesalongenlarvik
Sondres antrekk: Vidars, Tønsberg