fbpx
Fotografens dagbok

Hei, jeg heter Miriam

Før du er ferdig å lese denne bloggposten er håpet at du vil kjenne meg litt bedre enn du gjør nå. 

Miriam 1.01
Født: 1989 i Oslo
Hjemme akkurat nå: I Krokstadelva, like utenfor Drammen. (Vi ville ha hage, og hvem har råd til det i Oslo?!)
Update: Vi fikk nok av gressklipping og oppussing, så vi flyttet hjem igjen til Oslo i juli 2019.
Her bor: Jeg, mannen min og katten Koopa.

Over til det litt mer interessante:
Jobben min: Jeg er bryllupsfotograf, men fotograferer også familier, par og gravide mager. Jeg elsker jobben min! Den har allerede tatt meg mange spennende steder, og jeg håper på at der blir mange flere!
Hobbyer: Jeg pleide å ha mange, men nå er min hovedinteresse det samme som jeg jobber med hver dag, så det er ikke så mye tid til å male, strikke, sy, lage armbånd eller bygge saker og ting. Jeg har likevel klart å putte noe av dette inn i jobben min. Siden jeg sender ut både minnepenner og velkomstbokser til brudeparene mine der jeg får mulighet til å lage ting, bruke tid på innpakning og andre morsomme ting. 
Søndag: Hvis jeg har hatt et bryllup dagen før ligger jeg ganske vannrett i sofaen sammen med Luna og Saim, med små pauser inne på kontoret for å redigere litt hvis jeg har energi til det. 
Har jeg ikke hatt bryllup på lørdagen er jeg gjerne ute å fotograferer eller er i bursdagselskap. Familien har etterhvert lært at alle tilstelninger, spesielt om sommeren, må arrangeres på søndag hvis de vil ha meg med.
Tårene triller: Her kunne jeg skrevet en roman, men for å holde det kort:
– alle talentshow eller oppussingsprogrammer der noen får drømmen sin oppfylt.
– rørende taler i bryllup.
– hvis noen andre gråter.
– triste eller rørende scener i hvilken som helst film, ja, dette gjelder også tegnefilmer. Hallo! Hvem gråter ikke av for eksempel løvenes konge?!
– Når jeg får et takkekort fra noen som er skikkelig glad for bildene sine!
Du ser et mønster her, sant? Jeg gråter mye.. Hva skal jeg si, jeg er en emosjonell sjel. 

Hvis du fremdeles har noen spørsmål, send meg veldig gjerne en melding på Instagram eller Facebook.