fbpx
Ekte bryllup

Fargerikt sommerbryllup med en skikkelig(!) konfettivelkomst

Mari og jeg hadde snakket om konfetti og planlagt en konfettivelkomst i forkant av bryllupet, og jeg sa til Mari: “Du får ikke for mye konfetti.” Jeg kan muligens ha tatt feil… 

HVEM: Mari og Stig NÅR: Juli HVOR: Hotell Hadeland

Maris familie er fra Brandbu, så Mari og Stig synes det var et fint sted å ha bryllupet sitt. Jeg møtte en spent brud i stua i barndomshjemmet, Mari satt på en stol og ble sminket av flinke Anitas Noa fra Gran. Etter å ha blitt sminket og frisert opp, hjulpet pappa med sløyfa som ikke var spesielt samarbeidsvillig, var det tid for kjolen. Og for en kjole! Mari var vakker før kjolen kom på, men den kjolen gjorde henne til en ekte brud!

En times tid senere kom en nydelig brud glidende opp kirkegulvet i Nes kirke, arm i arm med pappa mot sin tårevåte Stig. Så mange tårer ble tørket og så mange tårer på benkene denne julidagen, det var så rørende og godt å se at folk ikke gjorde noen forsøk på å skjule eller holde igjen tårene. Følelser er vakkert! 

Etter vielsen tok vi turen inn i en av de mest romantiske hagene jeg noen gang har vært i, bare se selv. Stig hadde sabel med seg for å sable champagnen, og han poppet den champagnen som en pro! Gjengen tok en skål under trærne og koste seg veldig sammen, det er sånt det blir fine bilder av. Det er dette som er oppskriften på en vellykket bryllupsfotografering!

Utenfor Hotel Hadeland sto gjestene klare for å ta imot det nygifte paret. Mari og Stig kommer ut av bilen og gjestene jubler og konfettien vi snakket om tidligere her ligger tykk i lufta. Det smeller i konfettikanoner og ja, se bildene så skjønner du, jeg tror vi kan si med sikkerhet at Mari hadde kjøpt nok konfetti. Og jeg digger henne for akkurat denne grunnen! Bruder kjøp Masse konfetti og gå sakte igjennom så man rekker masse kule bilder av dere i konfettihavet. 

Hot tips: få noen til å gi dere champagne å skåle med _etter_ konfettimottakelsen. Konfetti ser kult ut, men det smaker ikke så digg i champagne. 

Jeg var innom Hotell Hadeland på vei hjem fra en fotografering i Geiranger noen uker tidligere, så jeg visste at området foran selve hotellinngangen ikke hadde de beste solforholdene rundt tiden for mottakelsen. Det beste stedet jeg fant var faktisk på parkeringsplassen. Jeg hadde aldri trodd at brudeparet ville gå med på å ha mottakelsen på parkeringsplassen, men jeg ville i alle fall nevne det så de visste hva jeg tenkte. Det viser seg at Mari og Stig stoler på meg, YEEY(!), så da konfettien hadde landet gikk de i tog ned til hotellet og det var så kult! Jeg er SÅ glad for at idéen min fungerte som jeg hadde sett for meg, og jeg er så stolt over at paret stolte på meg nok til at de tok sjansen og fikk så fine bilder! Yeah! Dette varmer hjertet til en bryllupsfotograf!

Her har jeg skrevet litt om alle detaljene jeg ikke har fått nevnt over.
• De nydelige blomstene er laget av floristene hos Aashaug blomster i Brandbu.
• Brudekjolen er fra Aaberge Brudesalong. og skoene er kjøpt på Zalando.no
• Hår og sminke er det Anita fra Anitas Noa som har stått for.
• Neglene er lagt hos Gran hudpleie
• Ballongoppsatsene i lokalet er fra Ballongbuketten.